top of page
Villkor jpg_edited.jpg

Våra villkor har vi utformat med dig som kund i åtanke. För det finns inget viktigare för oss än att du blir nöjd. Det gäller oavsett om du behåller din vara eller väljer att returnera.

- Fri frakt inom Sverige för spårbart varubrev förstaklass

- Beställningar postas inom 1-3 arbetsdagar 

- 14 dagars öppet köp

- Du står för ev. returporto

- Nöjd-kund-garanti

När du handlar hos oss kan du känna dig lugn. Vår nöjd-kund-garanti innebär att vi inte är nöjda förrän du är det. Hos oss finns inga dolda avgifter och vi erbjuder fri frakt i form av spårbar försändelse direkt hem till brevlådan. Betalar gör du tryggt och säkert med någon av våra partners; vi erbjuder Klarna, PayPal och Stripe (kreditkort). Din beställning postas om inget annat anges en till tre dagar efter orderdatum från vår adress i Jönköping och därefter levereras den direkt till vald adress. 

 

F r a k t

Varubrev förstaklass: Ingår. Din beställning levereras som spårbar försändelse direkt hem till brevlådan av Postnord. Normalt tar frakten 1-2 vardagar från det att vi postat din försändelse. Om brevet inte får plats i postlådan levereras det vid din dörr eller i en påse utanpå din postlåda. Du aviseras när leverans vid dörr eller i påse på lådan är utförd.

 

Rekommenderat till ombud: 39 kr, fri frakt för beställningar från 1000 kr och uppåt. Din beställning levereras som spårbar försändelse till Postnords ombud nära dig. Du aviseras när paketet är redo att hämtas upp. 

 

UPS/DHL: Detta alternativ väljer du för leveranser utanför Sverige, eller om du föredrar att få din beställning levererad inom Sverige med UPS eller DHL. Försändelsen är spårbar.

bottom of page