top of page
Villkor jpg_edited.jpg
PhotoRoom-20230525_080629.jpg

Våra villkor har vi utformat med dig som kund i åtanke. För det finns inget viktigare för oss än att du blir nöjd. Det gäller oavsett om du behåller din vara eller väljer att returnera.

- Fri frakt inom Sverige för spårbart varubrev förstaklass

- Beställningar postas inom 1-3 arbetsdagar 

- 14 dagars öppet köp

- Du står för ev. returporto

- Nöjd-kund-garanti

När du handlar hos oss kan du känna dig lugn. Vår nöjd-kund-garanti innebär att vi inte är nöjda förrän du är det. Hos oss finns inga dolda avgifter och vi erbjuder fri frakt i form av spårbar försändelse direkt hem till brevlådan. Betalar gör du tryggt och säkert med någon av våra partners; vi erbjuder Klarna, PayPal, kortbetalning och betalning mot faktura. Din beställning postas om inget annat anges en till tre dagar efter orderdatum från vår adress i Jönköping och därefter levereras den direkt till vald adress. 

 

F r a k t

Varubrev förstaklass: Ingår. Din beställning levereras som spårbar försändelse direkt hem till brevlådan av Postnord. Normalt tar frakten 1-2 vardagar från det att vi postat din försändelse. Om brevet inte får plats i postlådan levereras det vid din dörr eller i en påse utanpå din postlåda. Du aviseras när leverans vid dörr eller i påse på lådan är utförd.

 

Rekommenderat till ombud: 39 kr, fri frakt för beställningar från 1000 kr och uppåt. Din beställning levereras som spårbar försändelse till Postnords ombud nära dig. Du aviseras när paketet är redo att hämtas upp. 

 

Internationell frakt: Detta alternativ väljer du för leveranser utanför Sverige, eller om du föredrar att få din beställning levererad inom Sverige med UPS eller DHL. Försändelsen är spårbar och fraktavgiften är 99 kr, fri frakt för beställningar från 2000 kr och uppåt.

bottom of page