top of page
Fountain Pen
Profilbild_edited.jpg

Här var det villkor! Och vet du vad - de har jag utformat med dig som kund i åtanke. För det finns inget viktigare för mig än att du blir nöjd. Det gäller oavsett om du behåller din vara eller väljer att returnera.

Snabbfakta:

- Fri frakt inom Sverige för varubrev förstaklass (spårbart till din postlåda)

- Beställningar postas inom 1-3 arbetsdagar om inget annat anges

- 14 dagars öppet köp

- Du står för ev. returporto

- Nöjd-kund-garanti

När du handlar hos oss kan du känna dig lugn. Vår nöjd-kund-garanti innebär att vi inte är nöjda förrän du är det. Hos oss finns inga dolda avgifter och vi erbjuder fri frakt i form av spårbar försändelse direkt hem till brevlådan. Betalar gör du tryggt och säkert med någon av våra partners; vi erbjuder Klarna, PayPal, kortbetalning och betalning mot faktura. Din beställning postas om inget annat anges en till tre dagar efter orderdatum från vår adress i Jönköping och därefter levereras den direkt till vald adress. 

F r a k t

Varubrev förstaklass: Ingår. Din beställning levereras som spårbar försändelse direkt hem till brevlådan av Postnord. Normalt tar frakten 1-2 vardagar från det att vi postat din försändelse. Om brevet inte får plats i postlådan levereras det vid din dörr eller i en påse utanpå din postlåda. Du aviseras när leverans vid dörr eller i påse på lådan är utförd.

 

Rekommenderat till ombud: 39 kr. Din beställning levereras som spårbar försändelse till Postnords ombud nära dig. Du aviseras när paketet är redo att hämtas upp. 

 

Internationell frakt: Detta alternativ väljer du för leveranser utanför Sverige, eller om du föredrar att få din beställning levererad inom Sverige med UPS eller DHL. Försändelsen är spårbar och fraktavgiften är 99 kr.

R e t u r e r

Vi gör allt för att du ska få en bra shoppingupplevelse hos oss, men ibland blir det ändå inte som man tänkt sig. Självklart får du ångra dig. Gör så här:

- Fyll i och skicka in vår digitala returblankett, se formuläret nedan.

- Returnera ditt smycke till angiven returadress tillsammans med en lapp med antingen ditt (beställarens) för- och efternamn alternativt ordernumret. Du står för risk och kostnad för returtransporten.

- När vi har mottagit din retur skickar vi dig en ny vara eller gör en återbetalning till dig, beroende på vad du önskar. Notera att återbetalning automatiskt görs till det konto vi mottog betalningen ifrån.

Alternativt laddar du ned och skriver ut vår returblankett. Länk till nedladdningsbar returblankett hittar du längst ned på sidan. Fyll i, skriv ut och bifoga blanketten till din försändelse. 

Returadress:

Tångring925 AB

Hallmansvägen 16C

55448 Jönköping

 

V i l l k o r

Våra fullständiga köpvillkor, returblankett för nedladdning samt länk till kontaktformulär hittar du nedanför den digitala returblanketten. Har du några andra frågor eller funderingar är det bara att du hör av dig till oss, vi är riktigt snabba på att svara :)

d i g i t a l 
r e t u r b l a n k e t t

bottom of page