top of page
Grainy Surface
PhotoRoom-20221230_094831JPG.jpg
PhotoRoom-20230525_080629.jpg

Visst känns det extra bra att bära produkter som bidrar till något gott. Med våra "Do Good Look Good"-projekt kan du bära ditt Tångring925-smycke med stolthet.

One Tree Planted

1 beställning = 1 träd

Vi är oerhört stolt Reforestation Partner till välgörenhetsorganisationen OneTreePlanted. För varje beställning  i vår webshop planteras ett träd av OneTreePlanted - tillsammans gör vi skillnad! Våra senaste donationer har gått till bevarande av Monarkfjärilens habitat, Amazonas regnskog och till trädplantering i brandhärjade British Columbia. Läs mer om vårt miljöengagemang på vår sida om Miljö

One Tree Planted002.JPG

Lokalt engagemang

Särskilda projekt

Vi stöder också lokala projekt i Jönköping där vi är etablerade. Under år 2022 sponsrade vi Jönköpings Fältrittklubb och deras evenemang Jönköping Summer Dressage.

shutterstock_2138049051_edited.jpg

Ukraina

Supporting Ukraine

När du köper ett av våra specialdesignade smycken Supporting Ukraine donerar vi 20% av försäljningspriset till Röda Korsets insatser i Ukraina. Smyckena bär Ukrainas färger så att du genom att bära smycket kan visa ditt stöd för Ukraina. Om så önskas mailar vi dig gärna det gåvobevis som vi får från Röda Korset när vi gör vår donation.

banner_gava_ukraina_eng_1080x1080.png

Framtida projekt

Kontakta oss

Företräder du ett välgörenhetsprojekt som du tänker att vi kan bidra till? Kontakta oss gärna via vårt kontaktformulär så återkommer vi inom kort.

shutterstock_image (11).png
bottom of page