top of page
WIXEDIT_edited.jpg

Frida Wallberg

Boxningsstjärnan Frida Wallberg lanserar sin första smyckeskollektion i exklusivt samarbete med Tångring925. Bär Fridas smycken som en påminnelse av de framgångar du nått och hämta styrka ur dem när livet känns tufft. Ge aldrig upp. Som Frida säger: Alltid Lite Till.

shutterstock_175019585 (2)b.png

Atropa

Vår sköna gudinna Atropa är mild, vänlig och mystisk. Hon vakar över skogens alla djur och växter och bär smycken inspirerade av naturen. Välj mellan sagolika pärlsmycken föreställande växten Atropa Belladonna, sirliga fjädrar och glittrande blommor. Hennes omtanke för allt levande gör att valet av pärlor är enkelt - de är tillverkade av finaste kristall, så inga musslor kommer till skada.

shutterstock_686236822.jpg

Hervor

Möt Hervor, vår kungadotter och sköldmö. Med inspiration från en isländsk legend har vi skapat smycken för kvinnor med obändig vilja som går sin egen väg och följer sin egen tro. Smycken fulla av styrka, mystik och kunglig glans. Rusta dig för dagen med Hervors smycken och känn dig Stark och Vacker!

shutterstock_549227329 (1)2.png

Najad

Möt våra vackra nymfer, Najaderna! Najaderna bor i sjöar och vattendrag och bär kristallprydda smycken, lika gnistrande som det klaraste vatten. Najaderna är spralliga och glada. De älskar glitter och glamour och deras smycken kommer i regnbågens alla färger.

shutterstock_254448814%20(1)_edited.jpg

Nereid

Följ med oss ned i havens  djup och upptäck våra sjunkna skatter inspirerade av Nereiderna, havsguden Nerus döttrar. De styrde över olika delar av havet och utgjorde tillsammans havsguden Poseidons hov. Nereiderna var kända för att vara hjälpsamma mot sjömän som hamnat i nöd och symboliserade allt som var underbart och vackert med havet.

Bär ett smycke ur vår kollektion NEREID och bli ett med havet.

bottom of page