top of page
Profilbild_edited.jpg

Varje kollektion representeras av en sagoprinsessa; möt saltstänkta Nereid, mystiska Atropa, krigraprinsessan Hervor eller glittrande Najad. Dessutom har vi skapat en egen kollektion för de smycken vi tycker passar allra bäst i brud- och bröllopssamanhang. Vilken kollektion passar dig bäst?

shutterstock_686236822.jpg

H e r v o r

Möt Hervor, vår kungadotter och sköldmö. Med inspiration från en isländsk legend har vi skapat smycken för kvinnor med obändig vilja som går sin egen väg och följer sin egen tro. Smycken fulla av styrka, mystik och kunglig glans. Rusta dig för dagen med Hervors smycken och känn dig Stark och Vacker!

shutterstock_549227329 (1)2.png

N a j a d

Möt våra vackra nymfer, Najaderna! Najaderna bor i sjöar och vattendrag och bär kristallprydda smycken, lika gnistrande som det klaraste vatten. Najaderna är spralliga och glada. De älskar glitter och glamour och deras smycken kommer i regnbågens alla färger.

shutterstock_175019585 (2)b.png

A t r o p a

Vår sköna gudinna Atropa är mild, vänlig och mystisk. Hon vakar över skogens alla djur och växter och bär smycken inspirerade av naturen. Välj mellan sagolika pärlsmycken föreställande växten Atropa Belladonna, sirliga fjädrar och glittrande blommor. Hennes omtanke för allt levande gör att valet av pärlor är enkelt - de är tillverkade av finaste kristall, så inga musslor kommer till skada.

shutterstock_254448814%20(1)_edited.jpg

N e r e i d

Följ med oss ned i havens  djup och upptäck våra sjunkna skatter inspirerade av Nereiderna, havsguden Nerus döttrar. De styrde över olika delar av havet och utgjorde tillsammans havsguden Poseidons hov. Nereiderna var kända för att vara hjälpsamma mot sjömän som hamnat i nöd och symboliserade allt som var underbart och vackert med havet.

Bär ett smycke ur vår kollektion NEREID och bli ett med havet.

WIX1.jpg

Brudsmycken

Att få göra brudsmycken, det är en riktigt ära! I denna kollektion har vi samlat de smycken vi tycker passar allra bäst i brud- och bröllopssamanhang. Här hittar du också en länk till vår sida med brudinspiration. Har du några särskilda önskemål? Kontakta oss gärna så hjälper vi dig gärna.

bottom of page